TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Минатата 2022 година плодна во областа на евроинтеграциите и реформските процеси

Канал5 - 30.01.2023

Изминатата 2022 година е најуспешната година на европските интеграции во историјата на нашата земја и е клучна пресвртница во нашите односи со ЕУ. Во тековната 2023 година не очекува успешен завршеток на скринингот и креирање на неопходните ...

(Видео) Владата: ЕУ е стратешки приоритет, реформските процеси ќе се интензивираат

Макфакс - 30.01.2023

Европската Унија е стратешки приоритет на Владата. Владеењето на правото ќе остане во фокусот на институциите за брз напредок во преговорите. Вицепремиерката Славица Грковска во своето видео обраќање на панелот ,,ЕУ интеграции и реформски процеси” ...

(Видео) Владата: ЕУ е стратешки приоритет, реформските процеси ќе се интензивираат

MTM - 30.01.2023

Европската Унија е стратешки приоритет на Владата. Владеењето на правото ќе остане во фокусот на институциите за брз напредок во преговорите. Вицепремиерката Славица Грковска во своето видео обраќање на панелот ,,ЕУ интеграции и реформски процеси” ...

ЕУ е стратешки приоритет на Владата, реформските процеси ќе се интензивираат

24Инфо - 30.01.2023

Европската Унија е стратешки приоритет на Владата. Владеењето на правото ќе остане во фокусот на институциите за брз напредок во преговорите. Вицепремиерката Славица Грковска во своето видео обраќање на панелот ,,ЕУ интеграции и реформски процеси” ...

Владата: ЕУ е стратешки приоритет, реформските процеси ќе се интензивираат

Press24 - 30.01.2023

Европската Унија е стратешки приоритет на Владата. Владеењето на правото ќе остане во фокусот на институциите за брз напредок во преговорите. Вицепремиерката Славица Грковска во своето видео обраќање на панелот ,,ЕУ интеграции и реформски процеси” ...

Грковска: Граѓаните се веќе суперсензитивни на корупција и на недомаќинско работење, корупцијата ќе стане неисплатлива

МКД - 30.01.2023

Европската Унија е стратешки приоритет на Владата. Владеењето на правото ќе остане во фокусот на институциите за брз напредок во преговорите. Е генералниот заклучок од првата панел дискусија ,,ЕУ интеграции и реформски процеси" кој се одржа во ...

Минатата 2022 година плодна во областа на евроинтеграциите и реформските процеси

Опсервер - 30.01.2023

Изминатата 2022 година е најуспешната година на европските интеграции во историјата на нашата земја и е клучна пресвртница во нашите односи со ЕУ. Во тековната 2023 година не очекува успешен завршеток на скринингот и креирање на неопходните ...

(Видео) Владата: ЕУ е стратешки приоритет, реформските процеси ќе се интензивираат

Точка - 30.01.2023

Европската Унија е стратешки приоритет на Владата. Владеењето на правото ќе остане во фокусот на институциите за брз напредок во преговорите. Вицепремиерката Славица Грковска во своето видео обраќање на панелот ,,ЕУ интеграции и реформски процеси” ...