TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто не треба да го чувате телефонот во џеб?

Кајгана - 13.02.2018

Мобилниот телефон се чини ни е како залепен за дланката, а кога не го држиме во рака, тогаш најчесто ни е во џеб. Тоа е практично, но, дали е најпаметно? Германското здружение за заштита на потрошувачите вели дека според нивното најново истражување, ...

Зошто не треба да го чувате телефонот во џеб?

Студенти - 13.02.2018

Мобилниот телефон се чини ни е како залепен за дланката, а кога не го држиме во рака, тогаш најчесто ни е во џеб. Тоа е практично, но, дали е најпаметно? Германското здружение за заштита на потрошувачите вели дека според нивното најново истражување, ...