TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Шумски пожар зафати патнички воз во Шпанија, патниците скокале од вагонот, повеќе од 20 луѓе се повредени

Макфакс - 17.08.2022

Повеќе од 20 патници се здобиле со изгореници откако скокнале од воз кој бил зафатен од шумски пожар во близина на Кастелон во североисточна Шпанија. Во еден момент машиновозачот го запрел возот, за да се обиде да го сврти во друга насока, кога ...

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Опсервер - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Сител - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

ВИДЕО: Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

А1 On - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

24Инфо - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Фокус - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

20 повредени откако шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Телма - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

24 Вести - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија , во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Бриф - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Слободен Печат - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Либертас - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

ГИ ИСКРШИЛЕ ПРОЗОРЦИТЕ ЗА ДА ПОБЕГНАТ Шумски пожар зафати патнички воз во Шпанија

+инфо - 17.08.2022

Машиновозачот, кој го возел возот од Сагунто во источната провинција Валенсија до Сарагоса, го запрел возот кога видел дека поради пожарот е премногу опасено за да продолжи. Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот ...

Шумски пожар зафати патнички воз во Шпанија, патниците скокале од вагонот, повеќе од 20 луѓе се повредени

Centar - 17.08.2022

Повеќе од 20 патници се здобиле со изгореници откако скокнале од воз кој бил зафатен од шумски пожар во близина на Кастелон во североисточна Шпанија. Во еден момент машиновозачот го запрел возот, за да се обиде да го сврти во друга насока, кога ...

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

Независен - 17.08.2022

Шпанија – Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

Шумски пожар зафати патнички воз во Шпанија: Луѓе скокaле од вагонот

Локално - 17.08.2022

Повеќе од 20 патници се здобиле со изгореници откако скокнале од воз кој бил зафатен од шумски пожар во близина на Кастелон во североисточна Шпанија. Во еден момент машиновозачот го запрел возот, за да се обиде да го сврти во друга насока, кога ...

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, патниците ги искршиле прозорците за да побегнат

MakPress - 17.08.2022

Шумски пожар зафати воз во Шпанија, во близина на Кастелон на североистокот на земјата. Дури 20 патници се здобиле со изгореници, од кои тројца потешко, откако скокнале од возот зафатен во пожар, пишува Гардијан.

(Видео) Шумски пожар зафати патнички воз во Шпанија, патниците скокале од вагонот

Алсат-М - 17.08.2022

Повеќе од 20 патници се здобиле со изгореници откако скокнале од воз кој бил зафатен од шумски пожар во близина на Кастелон во североисточна Шпанија. Во еден момент машиновозачот го запрел возот во обид да се врати назад, кога видел дека е опасно да ...