TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рубљата се врати на нивото кое го имаше во февруари

Фактор - 13.05.2022

Руската валута рубљата се врати на нивото кое го имаше во февруари. Рубљата продолжи да зајакнува во однос на доларот и еврото. Во тргувањето до 7:23 часот по средноевропско време, рубљата се стабилизираше на 63,32 рубљи за долар, откако претходно ...

Рубљата продолжи да зајакнува во однос на доларот и еврото

Локално

Рубљата продолжи да зајакнува во однос на доларот и еврото

Макфакс

Рубљата продолжи да зајакнува во однос на доларот и еврото

Точка

Рубљата продолжи да расте во однос на доларот и еврото

Вечер Прес

Рубљата продолжи да зајакнува во однос на доларот и еврото

Centar