TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зголемени ковид-бројки, нови мерки засега нема

Независен - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемени ковид-бројки, бројот на хоспитализирани не е зголемен, нови мерки засега нема

МКД - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на ковид-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемени ковид-бројки, нови мерки засега нема

Опсервер - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемен број на новозаболени од ковид-19, нови мерки засега нема

Курир - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемени ковид-бројки, нови мерки засега нема

Бриф - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемен број ковид-заболени, нови мерки засега нема

Слободен Печат - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемени ковид-бројки, нови мерки засега нема

24Инфо - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемени ковид-бројки, нови мерки засега нема

Сител - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на КОВИД-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...

Зголемени ковид-бројки, нови мерки засега нема

Кајгана - 30.06.2022

Согласно податоците што ги соопшти вчера Комисијата за заразни болести, забележан е раст на бројот на позитивните случаи на COVID-19 во земјава за 65 проценти, но истовремено нема зголемување на бројот на хоспитализации, со што беше утврдено дека ...