TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕБР под двојна контрола, во тензична и напната атмосфера, за состојбата да не ескалира се вклучиле од МПС, вели ...

360 степени - 21.02.2020

Дополнителната заменик-министерка за внатрешни работи Славјанка Петровска, во интервју за „360 Степени“ зборуваше за поништувањето на решенијата на министерот Наќе Чулев од страна на владата и каква е фактичката ситуација на терен.

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот чулев

24 Вести - 20.02.2020

Јавното Обвинителство ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев за владината одлука за поништување на неговите кадровски решенија, за да утврди дали има неправилности кои би упатиле на извршено кривично дело кое се ...

Македонскиот полициски синдикат оствари средба со Чулев

24Инфо - 20.02.2020

Ве известуваме дека на барање од Македонскиот полициски сидикат денес, 20.12.2020 година, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со ...

ОЈО ќе ги проверува наводите на Чулев за незаконското поништување на неговите решенија

Слободен Печат - 20.02.2020

Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за внатрешни работи, кои беа изнесени на 19.02.2020 година, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на РСМ на 15.02.2020 година и на донесената одлука за поништување на ...

Владата ги поништи незаконските решенија на министерот Чулев

Бизнис Вести - 20.02.2020

Владата на Република Северна Македонија категорично ја демантира изјавата на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев дека одлуката за поништување на решенијата и наредбите за распоредување на министерот се незаконски.

ОЈО ќе проверува дали има неправилности во поништувањето на одлуките донесени од Чулев

ММС - 20.02.2020

Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за внатрешни работи, кои беа изнесени на 19.02.2020 година, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на РСМ на 15.02.2020 година и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги проверува распоредувањата и постапките на кадри во МВР

Фокус - 20.02.2020

Обвинителството ќе ја испитува одлуката на владата да ги поништи решенијата за распоредување на вработени во Министерството за внатрешни работи на техничкиот министер Наќе Чулев, но истовремено ќе постапи и во однос на кривичната пријава на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Алсат-М - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

ОЈО ќе ги разгледува пријавите и на Чулев и на Петровска

МКД - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство информира дека по наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев, изнесени на 19.02.2020 година, а се однесуваат на одржаната владина седница од 15.02.2020 година и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Телма - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

А1 On - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството постапува за меѓусебните обвинувања во МВР

Р.С.Европа - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство денеска соопшти дека ги проверува наводите од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев кој вчера од нив побара истрага за одржаната седница на Владата минатата недела и на донесената одлука за поништување на решенијата ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Република - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Press24 - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Локално - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

ОЈО проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата на Наќе Чулев

Макфакс - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство ќе проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата донесени од техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев од страна на Владата. „Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Опсервер - 20.02.2020

– Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Либертас - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

ОЈО ќе ја истражува одлуката за поништување на решенијата донесени од техничкиот министер на МВР

24Инфо - 20.02.2020

Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за внатрешни работи, кои беа изнесени на 19.02.2020 година, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на РСМ на 15.02.2020 година и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Frontline - 20.02.2020

Надлежниот јавен обвинител поднесе барање до Владата за обезбедување на потребните податоци и писмени докази кои се однесуваат на наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев, дека се поништени негови решенија.

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Канал5 - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера. Наводите се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за ...

ОЈО проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата на Наќе Чулев

MTM - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство ќе проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата донесени од техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев од страна на Владата. „Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Вечер - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

ЈО: Ќе ги провериме наводите на министерот Чулев

Академик - 20.02.2020

„Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за внатрешни работи, кои беа изнесени на 19.2.2020 година, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на РСМ на 15.2.2020 година и на донесената одлука за поништување на решенијата ...

ОЈО проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата на Чулев

Н.Македонија - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство ќе проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата донесени од техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев од страна на Владата. – Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

+инфо - 20.02.2020

Скопското Јавно обвинителство ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на владата на 15-ти месецов и на донесената одлука за поништување на негови ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

ТВ21 - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

ОЈО проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата на Наќе Чулев

Точка - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство ќе проверува дали има неправилности при поништувањето на решенијата донесени од техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев од страна на Владата. „Во поглед на наводите на техничкиот министер на Министерството за ...

ОЈО: Ќе се проверат наводите за незаконско поништување во Владата на решенија на министерот Чулев

Денешен - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Нетпрес - 20.02.2020

Скопското Јавно обвинителство ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на владата на 15-ти месецов и на донесената одлука за поништување на негови ...

ЈОРМ со барање до Владата за проверка на наводите на Чулев

MakPress - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Чулев

Сител - 20.02.2020

Основното јавно обвинителство Скопје ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев кои беа изнесени вчера, а се однесуваат на одржаната седница на Владата на 15-ти овој месец и на донесената одлука за поништување на ...

Полициски синдикат: Се издаваат и поништуваат наредби, вработените во МВР се во конфузна состојба

Макфакс - 20.02.2020

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев, и генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, и другиот со дополнителниот заменик-министер за ...

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

Канал5 - 20.02.2020

На барање на Македонскиот полициски сидикат денеска претседателот на МПС , Марјан Кицев и генералниот секретар Киро Трајковски имаа работни состаноци со министерот Наќе Чулев и со дополнителниот заменик- министер Славјанка Петровска.

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

Локално - 20.02.2020

На барање од Македонскиот полициски сидикат денес, 20.12.2020 година, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со Министерот за ...

МПС: Остварени работни средби со раководството на МВР

iPortal - 20.02.2020

Ве известуваме дека на барање од Македонскиот полициски сидикат денес, 20.12.2020 година, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со ...

Обвинителството ќе ги провери наводите на министерот Наќе Чулев

Нетпрес - 20.02.2020

Јавното Обвинителство ќе ги провери наводите на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев за владината одлука за поништување на неговите кадровски решенија, за да утврди дали има неправилности кои би упатиле на извршено кривично дело кое се ...

Македонскиот полициски синдикат за „пиши – бриши“ наредбите и решенијата разговараше со Чулев и Петровска

+инфо - 20.02.2020

Највисоката цел на МПС е заштита на правата од работен однос на вработените, истовремено грижејќи се и за угледот на Министерството за внатрешни работи и интегритетот на полициските службеници, наведуваат од МПС.

Се издаваат и поништуваат наредби, вработените во МВР се во конфузна состојба

Н.Македонија - 20.02.2020

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев, и генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, и другиот со дополнителниот заменик-министер за ...

Македонскиот полициски синдикат: Се издаваат и поништуваат наредби, вработените во МВР се во конфузна состојба

Точка - 20.02.2020

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев, и генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, и другиот со дополнителниот заменик-министер за ...

Македонски полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

ТВ21 - 20.02.2020

Ве известуваме дека на барање од Македонскиот полициски синдикат денес, 20.12.2020 година, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден ...

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

Сител - 20.02.2020

На барање од Македонскиот полициски сидикат денеска, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со Министерот за Внатрешни работи Наќе ...

Македонски полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

Либертас - 20.02.2020

Ве известуваме дека на барање од Македонскиот полициски сидикат денес, 20.12.2020 година, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со ...

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

4NEWS - 21.02.2020

На барање од Македонскиот полициски сидикат денеска, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со Министерот за Внатрешни работи Наќе ...

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

Опсервер - 21.02.2020

Ве известуваме дека на барање од Македонскиот полициски сидикат денес, 20.12.2020 година, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со ...

ЕБР под двојна контрола, во тензична и напната атмосфера, за состојбата да не ескалира се вклучиле од МПС, вели ...

Либертас - 21.02.2020

Дополнителната заменик-министерка за внатрешни работи Славјанка Петровска, во интервју за „ 360 Степени “ зборуваше за поништувањето на решенијата на министерот Наќе Чулев од страна на владата и каква е фактичката ситуација на терен.