TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Крушево будно“ и годинава со отворена забава

Макфакс - 12.07.2019

Два дена забава. И оваа година по четврти пат, сите на “Oпен ер парти“ во Крушево. „Крушево будно“ во организација на Локалниот Младински Совет со поддршка од Општина Крушево и Министерство за Култура, најавуваат незаборавна забава во Градскиот парк ...

Крушево будно 2019

Скопје24 - 12.07.2019

Два дена резервирани за вистинска забава. И оваа година по Четврт пат сите на “оpen air party“ во Крушево. Крушево будно во организација на Локалниот Младински Совет со поддршка од Општина Крушево и Министерство за Култура, Ве покануваат на ...

Крушево будно 2019

Фактор - 12.07.2019

Два дена резервирани за вистинска забава. И оваа година по Четврт пат сите на “оpen air party“ во Крушево. Крушево будно во организација на Локалниот Младински Совет со поддршка од Општина Крушево и Министерство за Култура, Ве покануваат на ...