TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премијата за 7- та во следното коло изнесува 7.000.000 денари

Тера - 16.05.2019

Моменталната лото премија за 7- ка изнесува 7.000.000 денари, а со новитетите во Лото7 играта се зголемуваат и останатите лото премии, во продолжение проследете го извештајот на Александар Поповски од Државната лотарија и во меѓувреме уплатете ги ...

Добитникот на лото-седумка од Кавадарци: Слушајте ја сопругата кога ви ги кажува нејзините среќни броеви

Н.Македонија - 15.05.2019

Секогаш слушајте ја вашата сопруга особено кога ви ги кажува нејзините среќни броеви за лото. Ова е поуката на добитникот на големата лото премија од Кавадарци. Државната лотарија соопшти дека се запознала со дел од семејството на нивниот прв ...

Повеќе пари со црвеното топче

Тера - 14.05.2019

Со новитетите во игрите на Лото7 кои пред скоро време ги имплементираше Државната лотарија, се зголемуваат премиите, веќе се исплаќаат повисоки премии на лото играчи благодарение на новитетот со црвеното топче кое ги дуплира добивките, соопштуваат ...

Добитникот на лото-седумка од Кавадарци: Слушајте ја сопругата кога ви ги кажува нејзините среќни броеви

Скопје24 - 15.05.2019

Секогаш слушајте ја вашата сопруга особено кога ви ги кажува нејзините среќни броеви за лото. Ова е поуката на добитникот на големата лото премија од Кавадарци. Државната лотарија соопшти дека се запознала со дел од семејството на нивниот прв ...