TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина познатиот ТВ готвач како последица на коронавирус

Вистина.мк - 26.03.2020

Познатиот готвач Флојд Кардоз почина како последица од коронавирус. „Со тага ви соопштуваме дека почина шефот Флојд Кардоз“ пишува на „Hunger Inc. Hospitality”, каде што работеше готвачот.

Почина популарниот ТВ готвач, последица – коронавирусот...

Точка - 26.03.2020

Популарниот готвач Флојд Кардоз (60) починал како последица на опасниот вирус – коронавирусот. „Со голема тага ве известуваме дека почина шеф Флојд Кардоз“ – објавиле од „Hunger Inc. Hospitality“ каде што овој популарен готвач работел.