TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Атрактивна адвокатка која денес заработува со жешки фотографии

Точка - 20.03.2019

Иако Вероника Белик е дипломиран правник, таа одлучила одреден период да работи како инфлуенсер. Тоа се покажало како добра одлука бидејќи оваа Полјачка денес на Инстаграм ја следат 1,7 милиони луѓе.

Атрактивна адвокатка која денес заработува со жешки фотографии

Локално - 20.03.2019

Иако Вероника Белик е дипломиран правник, таа одлучила одреден период да работи како инфлуенсер. Тоа се покажало како добра одлука бидејќи оваа Полјачка денес на Инстаграм ја следат 1,7 милиони луѓе.

Галерија: Жешка адвокатка на Инстаграм ја следат 1,7 милиони луѓе, а ова е причината

Press24 - 20.03.2019

Иако Вероника Белик е дипломиран правник, таа одлучила одреден период да работи како инфлуенсер. Тоа се покажало како добра одлука бидејќи оваа Полјачка денес на Инстаграм ја следат 1,7 милиони луѓе.