TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Независен - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Опсервер - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

+инфо - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Облека и хигиенски средства за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Вечер - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски средства денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток, во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Нетпрес - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Либертас - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Курир - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Канал5 - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

CivilMedia - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

За бездомниците во Момин Поток ќе се донира хигиенски средства и облека

Скопје инфо - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски средства денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток, во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Се одбележува светски ден на бездомништвото

Слободен Печат - 10.10.2019

Ќе бидат доделени и благодарници на компании кои го поддржуваат работењето на пунктот во делот на обезбедување на храна во изминатиот период Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот ...

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

Фокус - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.

Светски ден на бездомништвото, облека и хигиенски артикли за бездомниците во пунктот во Момин Поток

MakPress - 10.10.2019

Пакети со облека и хигиенски артикли денеска ќе им бидат доделени на бездомниците во пунктот на Црвениот крст на Град Скопје во Момин Поток во рамки на одбележувањето на 10 Октомври – Светскиот ден на бездомништвото.