TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран меѓународна потерница, според германската БКА – ова е сјаен ...

Centar - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран меѓународна потерница, според германската БКА – ова е сјаен ...

А1 On - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран меѓународна потерница, според германската БКА – ова е сјаен ...

ТВ21 - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран меѓународна потерница, според германската БКА – ова е сјаен ...

4NEWS - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран меѓународна потерница, според германската БКА – ова е сјаен ...

Вести плус - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран меѓународна потерница, според германската БКА – ова е сјаен ...

Бриф - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

MВР: Експресно најдовме криминалец баран со меѓународна потерница

Макфакс - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до македонското Бирото за јавна безбедност по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

MВР: Експресно најдовме криминалец баран со меѓународна потерница

Опсервер - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до македонското Бирото за јавна безбедност по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција пронајде криминалец баран со меѓународна потерница

Локално - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

МВР истакнува дека е пофалено од германската БКА за „импресивно брзо пронаоѓање на криминалец“

МКД - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р.

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран со меѓународна потерница

Канал5 - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран со меѓународна потерница

Сител - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот на македонската полиција се заблагодари за експресно ...

ММС - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Македонската полиција експресно пронајде криминалец баран со меѓународна потерница, според германската БКА

Нетпрес - 08.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).

Пронајден криминалец баран со меѓународна потерница

MakPress - 09.12.2023

Германската федерална канцеларија за борба против криминалот (БКА) упати писмо со благодарност до Бирото за јавна безбедност на нашата земја по повод минатомесечното брзо пронаоѓање и лишување од слобода на германскиот државјанин П.Д.Р. (36).