TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со нова плажа во Сливница со 1000 лежалки Преспа се подготвува за помасовен туризам

Канал5 - 10.07.2016

Две нови плажи се на располагање на посетителите на Преспанското езеро ова лето. Едната во Стење, а другата во Сливница која деновиве беше пуштена во употреба. Со новите плажи се зголемува и атрактивноста на Преспа, а посетителите кои доаѓаат од ...

Нова модерна плажа во Стење

Вечер Прес - 10.07.2016

Две нови плажи се на располагање на посетителите на Преспанското езеро ова лето Едната во Стење, а другата во Сливница која деновиве беше пуштена во употреба. Со новите плажи се зголемува и атрактивноста на Преспа, а посетителите кои доаѓаат од ...

ВИДЕО: Погледнете го македонското Сен Тропе

Скопје инфо - 08.07.2016

Селото Стење се наоѓа на западниот брег на Преспанското Езеро во подножјето на планината Галичица. Со средена плажа, мирни води, прекрасни природни пејсажи наоколу, тоа привлекува се повеќе туристи и се повеќе станува познато како македонското Сен ...

(ВИДЕО) Македонското Сен Тропе – плажите во Стење и Сливница

Вистина.мк - 08.07.2016

Селото Стење се наоѓа на западниот брег на Преспанското Езеро во подножјето на планината Галичица. Со средена плажа, мирни води, прекрасни природни пејсажи наоколу, тоа привлекува се повеќе туристи и се повеќе станува познато како македонското Сен ...

Посетете го македонското Сен Тропе (ВИДЕО)

Вистина.мк - 10.07.2016

Селото Стење се наоѓа на западниот брег на Преспанското Езеро во подножјето на планината Галичица и претставува вистинска туристичка атрација. Многумина го нарекуваат Македонско Сен Тропе.