TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Курир - 12.02.2019

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 13.02.2019 година (среда), се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа и без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 09:00-14:30 часот корисниците на дел од ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

Нетпрес - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн“ и „Балканска“ во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Скопје инфо - 12.02.2019

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 13.02.2019 година (среда), се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа и без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 09:00-14:30 часот корисниците на дел од ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

24Инфо - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн” и „Балканска” во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Утре без струја неколку скопски села и делови од Кисела Вода, Бутел и Центар

МКД - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн" и „Балканска" во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

Н.Македонија - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн“ и „Балканска“ во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

+инфо - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн“ и „Балканска“ во Општина Кисела Вода утре од 9 до 14.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9 до 15 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од село ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

MTM - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн“ и „Балканска“ во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

Опсервер - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн“ и „Балканска“ во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Делови од Кисела Вода, Бутел, Центар и неколку скопски села утре без струја

А1 On - 12.02.2019

Дел од корисниците од улиците „Жил Верн“ и „Балканска“ во Општина Кисела Вода утре од 9:00 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од село Горно Количани и делот од ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Канал5 - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2" во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8:30 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Опсервер - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2“ во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8:30 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

А1 On - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2“ во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8:30 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

24Инфо - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2″ во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8:30 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село ...

Неколку скопски села и делови од Карпош и Кисела Вода утре без струја

МКД - 13.02.2019

Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село Бојане, од 9:00 до 12:00 часот корисниците од улицата „Жданец" од број 1 до број 14 во Општина Карапош, од 9:00 до 13:00 часот корисниците од улицата „Гиго Михајлоски" бр.

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

MTM - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2“ во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8:30 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Слободен Печат - 13.02.2019

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа од страна на екипи на ЕВН Македонија ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Скопје инфо - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2" во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8:30 до 11:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8:45 до 12:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село ...

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Н.Македонија - 13.02.2019

Корисниците од улицата „2“ во село Инџиково, лоцирани во близината на објектот на Нино Маркет утре од 8.30 до 11 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 8.45 до 12 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од село Бојане, од ...