TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Вечер за паметење – Концерт на „Љубојна“ за Стара Нова година во Охрид

А1 On - 14.01.2018

„Излегу да се мамо рашета“, „Твојте очи Лено“ и многу други големи хитови, испеани од грлото на Вера Милошеска синоќа направија Охрид да доживее уште една вечер за паметење со настапот на групата „Љубојна“.

Концерт на Љубојна вечерва на плоштадот во Охрид

Радио МОФ - 13.01.2018

Вечерва на Градскиот плоштад во Охрид ќе се одржи концерт на еден од најоригиналните домашни музички состави – Љубојна. Концертот е дел од низата настани „Од 20-ти до 20-ти сите во Охрид“ кои почнаа пред новогодишните празници, а ќе завршат за ...

За Стара Нова година СИТЕ ВО ОХРИД – вечерва концерт на Љубојна

А1 On - 13.01.2018

Со голем концерт на еден од најоригиналните домашни музички состави – Љубојна на Градскиот плоштад во Охрид, продолжуваат настаните кои се дел од проектот „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“.

Концерт на Љубојна за Стара Нова година во Охрид (ФОТО)

Популарно - 14.01.2018

„Излегу да се мамо рашета“, „Твојте очи Лено“ и многу други големи хитови, испеани од грлото на Вера Милошеска синоќа направија Охрид да доживее уште една вечер за паметење со настапот на групата Љубојна.

Концерт на Љубојна за Стара Нова година во Охрид

OhridNews - 13.01.2018

Со концерт на групата Љубојна, што ќе се одржи вечерва во 21 часот на градскиот плоштад во Охрид во рамки на проектот на локалната самоуправа „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“, охриѓани и гостите ќе ја дочекаат Стара нова година - Василица.

За Стара Нова година СИТЕ ВО ОХРИД – вечерва концерт на Љубојна

Скопје24 - 13.01.2018

Со голем концерт на еден од најоригиналните домашни музички состави – Љубојна на Градскиот плоштад во Охрид, продолжуваат настаните кои се дел од проектот „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“.

Вечер за паметење со Љубојна за Стара Нова година во Охрид

Слободен Печат - 14.01.2018

„Излегу да се мамо рашета“, „Твојте очи Лено“ и многу други големи хитови, испеани од грлото на Вера Милошеска синоќа направија Охрид да доживее уште една вечер за паметење со настапот на групата Љубојна.

Вечер за паметење - Концерт на Љубојна за Стара Нова година во Охрид

OhridNews - 14.01.2018

„Излегу да се мамо рашета“, „Твојте очи Лено“ и многу други големи хитови, испеани од грлото на Вера Милошеска, синоќа, направија Охрид да доживее уште една вечер за паметење со настапот на групата Љубојна.

ФОТО: Вечер за паметење – Концерт на „Љубојна“ за Стара Нова година во Охрид

Поглед - 14.01.2018

„Излегу да се мамо рашета“, „Твојте очи Лено“ и многу други големи хитови, испеани од грлото на Вера Милошеска синоќа направија Охрид да доживее уште една вечер за паметење со настапот на групата „Љубојна“.