TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Една третина од британските работници на работа носеле пижами

Курир - 22.11.2023

За работодавците пижамите се најнесоодветниот работен изглед, потоа неизмиената или неуредна коса, а 44 отсто истакнаа дека вработените не треба да се носат долни тренерки. Една третина од британските вработени признале дека на работа носеле пижами, ...

Истражување: Една третина од британските работници носат пижами

Либертас - 22.11.2023

Една третина од британските вработени признале дека на работа носеле пижами, покажуваат резултатите од истражувањето на фирмата за врабортување „Индид“ (Indeed). Анкетата покажува дека вработените носат пижами на работа во просек 46 работни дена ...

ВО ПИЖАМИ НА РАБОТА: Вработените во В. Британија носат пижами во просек 46 работни дена годишно, а секој 12-ти секој ...

Денешен - 22.11.2023

Една третина од британските вработени признале дека на работа носеле пижами, покажуваат резултатите од истражувањето на фирмата за врабортување „Индид“ (Indeed). Анкетата покажува дека вработените носат пижами на работа во просек 46 работни дена ...

Истражување: Една третина од британските работници носат пижами

Канал5 - 22.11.2023

Една третина од британските вработени признале дека на работа носеле пижами, покажуваат резултатите од истражувањето на фирмата за врабортување „Индид“ (Indeed). Анкетата покажува дека вработените носат пижами на работа во просек 46 работни дена ...

Истражување: Една третина од британските работници носат пижами

24Инфо - 22.11.2023

Една третина од британските вработени признале дека на работа носеле пижами, покажуваат резултатите од истражувањето на фирмата за врабортување „Индид“ (Indeed). Анкетата покажува дека вработените носат пижами на работа во просек 46 работни дена ...

Една третина од британските работници на работа носеле пижами

Пулс24 - 23.11.2023

За работодавците пижамите се најнесоодветниот работен изглед, потоа неизмиената или неуредна коса, а 44 отсто истакнаа дека вработените не треба да се носат долни тренерки. Една третина од британските работници на работа носеле пижами Една третина ...

Истражување: Една третина од британските работници признале дека на работа носеле пижами

MakPress - 23.11.2023

Една третина од британските вработени признале дека на работа носеле пижами, покажуваат резултатите од истражувањето на фирмата за врабортување „Индид“ (Indeed). Анкетата покажува дека вработените носат пижами на работа во просек 46 работни дена ...