TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карантинот не помага во борбата со Ковид-19: Истражувањето покажало од што зависи смртноста од вирусот...

Точка - 22.11.2020

Во четвртокот беше објавено ново истражување за тоа кои се факторите кои што влијаат на смртноста од коронавирусот ширум светот. Пет француски научници од Универзитетот во Париз и Тулуз ги анализирале сите земји кои што пријавиле намалку по 10 ...

Карантинот не помага во борбата со Ковид-19: Истражувањето покажало од што зависи смртноста од вирусот

Press24 - 22.11.2020

Во четвртокот беше објавено ново истражување за тоа кои се факторите кои што влијаат на смртноста од коронавирусот ширум светот. Пет француски научници од Универзитетот во Париз и Тулуз ги анализирале сите земји кои што пријавиле намалку по 10 ...

Карантинот не помага во борбата со Ковид-19, најново истражување кои фактори најмногу влијаат на големата смртност

Скопје1 - 22.11.2020

Во четвртокот беше објавено ново истражување за тоа кои се факторите кои што влијаат на смртноста од коронавирусот ширум светот. Пет француски научници од Универзитетот во Париз и Тулуз ги анализирале сите земји кои што пријавиле намалку по 10 ...