TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Xiaomi Civi 2 наликува на iPhone 14 Pro поради еден детал

Скопје1 - 28.09.2022

Вчера Xiaomi претстави копија од iPhone 14 Pro во Кина. Пилулата која се наоѓа на горниот дел од екранот на овој телефон крие две предни камери. Двете камери имаат сензори од 32 MP. Главниот сензор има поддршка за AF и отвор од f / 2.0, додека ...

Новиот Xiaomi многу потсетува на iPhone 14 Pro поради еден важен детаљ

Кајгана - 29.09.2022

Xiaomi вчера во Кина претстави „копија“ на iPhone 14 Pro. Притоа, мислиме на предниот дел на телефонот и „пилулата“ на врвот. Значи, првата и главна продажна точка на овој телефон е дизајнот на предниот дел, кој се базира на iPhone 14 Pro.

Xiaomi Civi 2 наликува на iPhone 14 Pro поради еден детал

USB - 30.09.2022

Xiaomi претстави копија од iPhone 14 Pro во Кина. Овде се мисли на предниот дел на телефонот и пилулата која се наоѓа во близина на горниот дел. Значи, првата и главна продажна точка на овој телефон е дизајнот на предниот дел, кој се базира на ...