TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мисајловски: Гевгелија е подготвена за промени

Курир - 13.10.2021

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски денес беше во Гевгелија од каде порача дека гевгеличани се подготвени за промени. -Андон Сарамандов ПОБЕДУВА ВО ГЕВГЕЛИЈА! Гевгелија е спремна за промени, благодарност до жителите за огромната ...

Мисајловски: Патот на потегот Прдејци-Смоквица ќе биде веднаш направен штом ВМРО-ДПМНЕ ќе ја преземе локалната власт во ...

Република - 13.10.2021

Андон Сарамандов е хуман човек, човек кој го сака вашиот град и навистина ќе се вложи себеси за поубава Гевгелија, порача потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски при неговата средба со кандидатот за градонаќалник на Гевгелија, Андон ...

Мисајловски: Патот на потегот Прдејци-Смоквица ќе биде веднаш направен штом ВМРО-ДПМНЕ ќе ја преземе локалната власт во ...

Lider - 13.10.2021

Тој додаде дека на народот му е доста од празни верување на СДСМ, како и тоа дека народот мора да ја казни нивната негрижа за народот. Андон Сарамандов е хуман човек, човек кој го сака вашиот град и навистина ќе се вложи себеси за поубава Гевгелија, ...

Мисајловски од Гевгелија: Патот на потегот Прдејци-Смоквица ќе биде веднаш направен штом ВМРО-ДПМНЕ ќе ја преземе ...

Курир - 13.10.2021

Андон Сарамандов е хуман човек, човек кој го сака вашиот град и навистина ќе се вложи себеси за поубава Гевгелија, порача потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски при неговата средба со кандидатот за градонаќалник на Гевгелија, Андон ...

Мисајловски: Гевгелија е подготвена за промени, време е за победи!

Република - 13.10.2021

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски денес беше во Гевгелија од каде порача дека гевгеличани се подготвени за промени. -Андон Сарамандов ПОБЕДУВА ВО ГЕВГЕЛИЈА! Гевгелија е спремна за промени, благодарност до жителите за огромната ...