TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алијанса на Албанците: АХВ ги дискриминира Албанците

24Инфо - 15.03.2019

Одделението за земјоделство при Алијансата за Албанците реагира кон Агенцијата за храна и ветеринарство, институција која во своја надлежност има: контрола и безбедност на храна од не животинско и животинско потекло, како и (контрола и безбедност на ...

Лагуенс за МИА: Политичарите да го стават ветеринарството високо на агендата

Локално - 15.03.2019

Ветеринарната медицина е дел од концептот на национално, но и на меѓународно јавно добро. Тоа политичарите мора да го сфатат. Мора да соработуваат, да го стават ветеринарството високо на агендата, да ги направат ветеринарните услуги и лекови ...

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

Опсервер - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз , денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Реакција на одделението за земјоделство при Алијансата за Албанците: Агенцијата за храна и ветеринарство ги ...

Бизнис Вести - 15.03.2019

Одделението за земјоделство при Алијансата за Албанците реагира кон Агенцијата за храна и ветеринарство, институција која во своја надлежност има: контрола и безбедност на храна од не животинско и животинско потекло, како и (контрола и безбедност на ...

Лагуенс за МИА: Политичарите да го стават ветеринарството високо на агендата

Опсервер - 15.03.2019

Ветеринарната медицина е дел од концептот на национално, но и на меѓународно јавно добро. Тоа политичарите мора да го сфатат. Мора да соработуваат, да го стават ветеринарството високо на агендата, да ги направат ветеринарните услуги и лекови ...

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

Денар - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз , денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Алијанса за Албанците: Во Агенцијата за храна и ветеринарство има сѐ помалку вработени Албанци

Макфакс - 15.03.2019

Во Агенцијата за храна и ветеринарство уште од нејзиното основање се врши континуирана дискриминација на Албанците, велат од политичката партија на Зијадин Села. Од таму појаснуваат дека Агенцијата е формирана со спојување на две управи – ...

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

ММС - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз, денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Алијанса за Албанците: Во Агенцијата за храна и ветеринарство има сѐ помалку вработени Албанци

Точка - 15.03.2019

Во Агенцијата за храна и ветеринарство уште од нејзиното основање се врши континуирана дискриминација на Албанците, велат од политичката партија на Зијадин Села. Од таму појаснуваат дека Агенцијата е формирана со спојување на две управи – ...

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

24 Вести - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз , денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

Канал5 - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз, денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

Сител - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз, денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

А1 On - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз, денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.

Прв македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес

Вечер - 15.03.2019

Во организација на Ветеринарната комора на Република Северна Македонија и Бугарскиот ветеринарен сојуз , денеска и утре во Струмица ќе се одржи првиот меѓународен македонско-бугарски ветеринарно-медицински конгрес.