TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

Нова ТВ - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Тревога во Грција: Исчезна воено оружје од морнаричка база- антитерористички единици вклучени во истрагата

Press24 - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е утврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Грција отвори истрага за исчезнато оружје од воена база

Н.Македонија - 11.09.2019

Грција отвори истрага за исчезнато оружје од воена базаОбјавено пред 1 час – 11 септември, 2019Од Макфакс Грција отвори истрага кога инспекцијата откри дека од поморскиот објект на егејскиот остров Лерос исчезнало оружје, соопшти во средата ...

Аларм во Грција: Од воена база украдено противтенковско оружје и бомби

Точка - 11.09.2019

Од складиште во воена база на грчката морнарица на островот Лерос, исчезнало оружје, по што во потрагата се вклучени анти-терористичките единици на нашиот јужен сосед. Инспекцијата деновиве утврдила дека во базата недостасува противтенковско оружје, ...

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

Опсервер - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

ТРЕВОГА ВО ГРЦИЈА: Исчезна воено оружје од морнаричка база!

Слободен Печат - 11.09.2019

Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби. Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море.

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

24Инфо - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

Локално - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

Фокус - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

Независен - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

А1 On - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.

Украдено противтенковско оружје од база на грчката морнарица

+инфо - 11.09.2019

Локални власти покренале истрага откако е у тврдено дека исчезнало оружје од магацин во база на грчката морнарица на островот Лерос во Егејското Море. Со инспекција е утврдено дека недостасува противтенковско оружје, муниција и рачни бомби.