TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кражба или саботажа: Арамии украле кабел од влечен мотор од локомотива

А1 On - 03.10.2022

Денеска во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдено е дека е извршена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива серија бр. 642 и делови и кабли од манипулатор.

Украден кабел од влечен мотор од локомотива, истата повеќе не е во возна состојба

Курир - 03.10.2022

Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, денеска во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива серија бр. 642 и делови и кабли од манипулатор.

Украден кабел од влечен мотор на локомотива на ЖРСМ Транспорт

Опсервер - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Украден кабел од влечен мотор на локомотива на ЖРСМ Транспорт

24Инфо - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Украле кабел од влечен мотор на локомотива, таа повеќе не може да се употребува

Република - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. наведуваат во соопштение од ЖРСМ Транспорт. Кражбата е пријавена до Министерството за внатрешни работи и е утврдена фактичката ...

Украден кабел од влечен мотор од локомотива, од „Железници“ велат дека се работи за саботажа

Макфакс - 03.10.2022

Од Железници соопштија дека во Одделот за одржување на влечните средства, денеска била утврдена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива. „ Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена ...

Саботажа или само кражба: Украден кабел од локомотива, не е повеќе во возна состојба

Слободен Печат - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. Кражбата е пријавена до Министерството за внатрешни работи и е утврдена фактичката состојба од страна на Одделот на криминалистичка ...

Локомотива на ЖРСМ Транспорт не е во функција поради украден кабел

Бриф - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Украден кабел од влечен мотор на локомотива на ЖРСМ Транспорт

Канал5 - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

ОСТАНАВМЕ БЕЗ УШТЕ ЕДНА ЛОКОМОТИВА Железници се сомнева дека некој ги саботира

+инфо - 03.10.2022

Направена енормна штета на компанијата, имајќи ги предвид малиот број на возни средства со кои располага. Украден е кабел од влечен мотор и кабли од манипулатор поради што една локомотива не е веќе во возна состојба, соопшти денеска Железници на РСМ ...

Украден кабел од влечен мотор од локомотива, од Железници велат дека се работи за саботажа

MTM - 03.10.2022

Од Железници соопштија дека во Одделот за одржување на влечните средства, денеска била утврдена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива. „ Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена ...

Украден кабел од влечен мотор на локомотива на ЖРСМ Транспорт

Press24 - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Украден кабел од влечен мотор на локомотива на ЖРСМ Транспорт

Скопје инфо - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Саботажа или кражба на кабел од влечен мотор – локомотива на Железница Транспорт надвор од функција

Телма - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. Кражбата е пријавена до Министерството за внатрешни работи и е утврдена фактичката состојба од страна на Одделот на криминалистичка ...

Украден кабел од влечен мотор на локомотива на ЖРСМ Транспорт

MakPress - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорт АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Украден кабел од влечен мотор од локомотива, од Железници велат дека се работи за саботажа

Точка - 03.10.2022

Од Железници соопштија дека во Одделот за одржување на влечните средства, денеска била утврдена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива. „ Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена ...

Украдени кабли од мотор од локомотива, Железница се сомнева на саботажа

Нетпрес - 03.10.2022

На ден 03.10.2022 година, во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива серија бр. 642 и делови и кабли од манипулатор.

ПОРАДИ КРАЖБА: Локомотова не е повеќе во возна состојба

4NEWS - 03.10.2022

Од Железници соопштија дека во Одделот за одржување на влечните средства, денеска била утврдена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива. „ Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена ...

Кражба на кабел од локомотива во „Македонски железници“

МКД - 03.10.2022

Денес во кругот на Железничи и Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива серија бр. 642 и делови и кабли од манипулатор.

Украдени кабли од мотор од локомотива, Железница се сомнева на саботажа

Локално - 03.10.2022

На ден 03.10.2022 година, во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива серија бр. 642 и делови и кабли од манипулатор.

Украдени кабли од мотор од локомотива, Железница се сомнева на саботажа

Република - 03.10.2022

На ден 03.10.2022 година, во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечните средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен мотор од локомотива серија бр. 642 и делови и кабли од манипулатор.

Украден кабел од влечен мотор на локомотива, истата повеќе не е во возна состојба

еМагазин - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...

Украден кабел од влечен мотор на локомотива

Lider - 03.10.2022

Украден е кабел од влечен мотор на локомотива во кругот на ЖРСМ Транспорд АД Скопје, поради што таа не е во функција. -Во кругот на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, во Одделот за одржување на влечни средства, утврдена е извршена кражба на кабел од влечен ...