TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајот на патиштата по суви коловози

Курир - 21.07.2020

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. БЕТОН АД Скопје извества дека од 21.07.2020 ќе започне со изведување на градежни активности на регионалниот пат Р1103 делница: Лакавица – Неготино.

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.

Канал5 - 06.10.2018

Од ЕВН е најaвено дека од 03.10.2018 година, напојувањето на тунелите на патот Демир Капија - Смоквица од страна на Демир Капија ќе биде исклучено неколку денови. Од оваа причина, напојување ќе има само од страна на Удово.