TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

Frontline - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

24Инфо - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021″ е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат”.

Kандидатите за градоначалници на Скопје на јавна дискусија

Република - 23.09.2021

Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

Опсервер - 23.09.2021

– „Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

Слободен Печат - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021″ е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

Скопје инфо - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Сите кандидати за градоначалници на Скопје на едно место, за првпат ќе ги судрат фактите

Скопје1 - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

Бриф - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ВО ФОКУСОТ: Арсовска, Шилегов, Петровска, Шаќири и Камиказа на јавна дебата за младите

Денешен - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Шилегов, Арсовска, Петровска, Шаќири и Георгиевски на јавна дискусија за младите и младинските политики

MakPress - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.

Сите кандидати за градоначалници на Скопје на едно место: Јавна дискусија за младите и младинските политики

Lider - 23.09.2021

„Млади во фокусот на кандидатите за градоначалници за град Скопје на претстојните локални избори 2021” е темата на јавната дискусија што ја организира денеска Здружението на граѓани „Младите можат“.