TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата ќе обезбеди 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за справување со пожарите

Фактор - 05.08.2021

Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување, заради справување со појавата на пожарите.

Влада: 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Локално - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата обезбедува гориво и нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување

Нова ТВ - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата донесе одлуки за обезбедување гориво за возилата вклучени во гасењето на пожарите

Канал5 - 05.08.2021

Владата на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.

96-тата седница: Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 ...

Бриф - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата ќе обезбеди 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за Дирекцијата за заштита и спасување

Кумановски м. - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Обезбедени 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

МКД - 05.08.2021

Македонската Влада на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни ...

Обезбедени 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

ТВ21 - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата почна постапки за обезбедување 20.000 литри гориво за противпожарните возила и летала

Press24 - 05.08.2021

Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување, заради справување со појавата на пожарите.

Влада: 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

24Инфо - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата почна постапки за обезбедување 20.000 литри гориво за противпожарните возила и летала

MTM - 05.08.2021

Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување, заради справување со појавата на пожарите.

Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени ...

Frontline - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Обезбедени 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Zoom - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Влада: 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Фокус - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Влада: 15 000 литри млазно гориво и 5000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Слободен Печат - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96. седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

За справување со пожарите 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС

+инфо - 05.08.2021

Владата на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви. Со одлуката, како што соопшти владината прес-служба, е задолжена Агенцијата ...

Владата почна постапки за обезбедување 20.000 литри гориво за противпожарните возила и летала

Н.Македонија - 05.08.2021

Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување, заради справување со појавата на пожарите.

Влада: 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Република - 05.08.2021

Владата на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.

Владата отстапува 15 000 литри млазно гориво и 5000 литри нафтени деривати од стоковите резерви за справување со ...

Вечер Прес - 05.08.2021

Владата на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.

Владата ќе ѝ обезбеди 15 000 литри млазно гориво и 5 000 литри нафтени деривати на ДЗС за справување со пожарите

360 степени - 05.08.2021

Владата денеска донесе одлука Агенцијата за стоковни резерви да ѝ отстапи на Дирекцијата за заштита и спасување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку ...

Владата почна постапки за обезбедување 20.000 литри гориво за противпожарните возила и летала

Точка - 05.08.2021

Владата донесе одлуки за спроведување постапки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за потребите на Дирекцијата за заштита и спасување, заради справување со појавата на пожарите.

Отстапени 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати од стоковните резерви за ДЗС за справување со ...

CivilMedia - 05.08.2021

Владата на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.

Влада: 15 000 литри млазно гориво и 5000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Либертас - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Влада: 15 000 литри млазно гориво и 5000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Опсервер - 05.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата и даде 5.000 литри гориво на Дирекцијата за заштита и спасување

Lider - 05.08.2021

Владата донесе одлука ка за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви. Со одлуката, како што соопшти владината прес-служба, е задолжена Агенцијата за стоковни резерви да отстапи 5000 литри ...

Владата за справување со пожарите одобри 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати за ДЗС

Нетпрес - 05.08.2021

Владата на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви. Со одлуката, како што соопшти владината прес-служба, е задолжена Агенцијата ...

Влада: 15 000 литри млазно гориво и 5000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Курир - 05.08.2021

Владата на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.

Заседаваше Владата, донесе важни одлуки за справувањето со пожарите низ Македонија

4NEWS - 06.08.2021

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од ...

Владата донесе одлуки за обезбедување 15.000 литри млазно гориво и 5.000 литри нафтени деривати

Тера - 06.08.2021

Владата на синоќешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.