TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за петок (01.12.2023)

ТВ21 - 01.12.2023

Oвeн – Би требало да го дочекате крајот на работната недела задоволни од постинаготот, но од друга страна и изморени. Чувството на замор ќе се одрази и во сферата на љубовт, па главно ќе зависи се од вашето расположение. Спијте добро.

Дневен хороскоп за среда (29.11.2023)

ТВ21 - 29.11.2023

Oвeн – Одличен ден пред вас, за сите видови на преговори и договори околу почнување на нови идеи и проекти. Можно е воспоставување на нови контакти. Од саканата личност наидувате на внимание и разбирање, треба да вратите со иста мера.

Дневен хороскоп за среда, 29 ноември 2023 година

Нетпрес - 29.11.2023

Oвeн – Одличен ден пред вас, за сите видови на преговори и договори околу почнување на нови идеи и проекти. Можно е воспоставување на нови контакти. Од саканата личност наидувате на внимание и разбирање, треба да вратите со иста мера.

Дневен хороскоп: Среда 29-ти Ноември, 2023 година

Вистина.мк - 29.11.2023

Oвeн – Одличен ден пред вас, за сите видови на преговори и договори околу почнување на нови идеи и проекти. Можно е воспоставување на нови контакти. Од саканата личност наидувате на внимание и разбирање, треба да вратите со иста мера.

Дневен хороскоп за среда, 29 ноември 2023 година

365 - 29.11.2023

Oвeн – Одличен ден пред вас, за сите видови на преговори и договори околу почнување на нови идеи и проекти. Можно е воспоставување на нови контакти. Од саканата личност наидувате на внимание и разбирање, треба да вратите со иста мера.