TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов изум овозможува да отворите врата без да ја допрете со дланката

Факултети - 29.03.2020

Без разлика дали постојано дезинфицирате, носите ракавици или не излегувате од дома, јасно е дека кваките се покриени со бактерии од кои во моментов сите сакаме да побегнеме. Имајќи го ова предвид, фирмата „Материјалајз“ почнала да размислува за ...

Можеби не е висока технологија: Ова е најдобриот „гаџет“ во време на корона?

Машки магазин - 28.03.2020

Најдобрата работа во сето ова е тоа што овој „гаџет“ можете и сами да го направите, односно да го отпечатите на 3Д печатар Повеќе пати досега слушнавме дека коронавирусот на некои површини може да преживее до три дена.

(ВИДЕО) Ова е најдобриот „гаџет“ во време на корона – можете да си го направите и сами!

iPortal - 29.03.2020

Најдобрата работа во сето ова е тоа што овој „гаџет“ можете и сами да го направите, односно да го отпечатите на 3Д печатар Повеќе пати досега слушнавме дека коронавирусот на некои површини може да преживее до три дена.