TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Винарниците ветуваат откуп на целата реколта и исплата согласно законите

Сител - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...

Винарниците ветуваат откуп на целата реколта и исплата согласно законите

iPortal - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...

Винарниците очекуваат стабилна година во однос на приносите и квалитетот на грозјето

MakPress - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...

Винарниците ветуваат откуп на целата реколта и исплата согласно законите

Вечер - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...

Винарниците ветуваат откуп на целата реколта и исплата согласно законите

Опсервер - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...

Винарниците ветуваат откуп на целото грозје и редовна исплата

PressingTV - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...

Винарниците годинава ќе откупат 125 милиони килограми грозје

Иновативност - 22.07.2019

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски денеска одржа работен состанок со претставници од винарските визби, а целта, како што соопшти ресорното Министерство, е навреме да се анализираат податоците во делот на ...