TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата го реафирмира Агросоветот кој со години беше запоставен

Бриф - 20.03.2019

Владата на вчерашната седница донесе одлука за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој односно Агросоветот кој со години беше целосно запоставен. Одлуката за негова повторна афирмација следува по консултација со сите ...

Објавен повик за формирање локални акциски групи

МКД - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

(ВИДЕО) Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка за Локалните акциони групи

Бриф - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

126-та седница на Владата – Еве за што ќе се дискутира!

iPortal - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 126 седница со повеќе точки на дневен ред од својата Програма за работа за оваа година и од интерес на граѓаните. На денешната владина седница ќе се разгледа годишниот извештај за ...

Министерството за земјоделство ќе потпише меморандум за разбирање со Министерството за земјоделство на Италија

Centar - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија на денешната Владина седница ја разгледа и усвои Информацијата за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој (Агросовет) со Одлука за изменување и дополнување на Одлуката за формирање ...

Владата го реафирмира Агросоветот што со години беше запоставен

Канал5 - 20.03.2019

Владата на вчерашната седница донесе одлука за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој односно Агросоветот кој со години беше целосно запоставен. Одлуката за негова повторна афирмација следува по консултација со сите ...

ВИДЕО: Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

А1 On - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка за Локалните акциони групи

Скопје1 - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

126 седница на Влада – што се се изгласа?

Скопје1 - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој (Агросовет) со Одлука за изменување и дополнување на Одлуката за формирање на Совет за земјоделство и ...

Владата го реафирмира Агросоветот кој со години беше запоставен

Фактор - 20.03.2019

Владата на вчерашната седница донесе одлука за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој односно Агросоветот кој со години беше целосно запоставен. Одлуката за негова повторна афирмација следува по консултација со сите ...

Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

MTM - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка за Локалните акциони групи

Бизнис Вести - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

МЗШВ: Владата го реафирмира Агросоветот кој со години беше запоставен

iPortal - 20.03.2019

Владата на вчерашната седница донесе одлука за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој односно Агросоветот кој со години беше целосно запоставен. Одлуката за негова повторна афирмација следува по консултација со сите ...

Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка на Локалните акциони групи

iPortal - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

МЗШВ: Целта на Агросоветот е да креира квалитетни земјоделски политики

ММС - 20.03.2019

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) соопшти дека одлуката од вчерашната владина седница за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој, односно Агросоветот, што со години беше целосно ...

МЗШВ: Целта на Агросоветот е да креира квалитетни земјоделски политики

Опсервер - 20.03.2019

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) соопшти дека одлуката од вчерашната владина седница за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој, односно Агросоветот, што со години беше целосно ...

Владата донесе одлука за реафирмација на Агросоветот кој со години беше запоставен

Бизнис Вести - 21.03.2019

Владата донесе одлука за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој односно Агросоветот кој со години беше целосно запоставен. Одлуката за негова повторна афирмација следува по консултација со сите засегнати страни со ...

Ќе се реафирмира Агросоветот кој со години беше запоставен

Вечер - 21.03.2019

Владата донесе одлука за реафирмирање на работата на Советот за земјоделство и рурален развој односно Агросоветот кој со години беше целосно запоставен. Одлуката за негова повторна афирмација следува по консултација со сите засегнати страни со ...