TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЕ КАЧИЛЕ НА ВУЛКАН И СТРАДАЛЕ: Четири лица загинаа во снежна лавина во Еквадор

Кумановски м. - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивен вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на надморска височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

24 Вести - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

Сител - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

Курир - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

Независен - 25.10.2021

Еквадор – Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

Опсервер - 25.10.2021

– Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

24Инфо - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина (ВИДЕО)

Локално - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

Телма - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четири лица загинаа во снежна лавина во Еквадор

ТВ21 - 25.10.2021

Властите денеска соопштија дека четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

Канал5 - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Снежна лавина во Еквадор: Четворица загинати и еден повреден

Денешен - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Еквадор: Поради снежна лавина на вулкан умреа четири лица

Press24 - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.

Четворица загинати во снежна лавина во Еквадор

MakPress - 25.10.2021

Четири лица загинаа, а едно е повредено во снежна лавина на вулкан во Еквадор, соопштија денеска властите. Група од 12 луѓе се искачиле на неактивниот вулкан Чимборазо, покриен со снег, кога лавина ги затрупала на височина од 6.100 метри.