TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Францускиот парламент го легализираше правото на кравите да мукаат и петлите да кукурикаат

Вечер Прес - 06.12.2023

Граѓаните кои ќе одлучат да бараат мир и тишина во бучното француско село тешко дека отсега натаму ќе можат да ги тужат своите соседи за кукурикање на петлите, мукање на кравите или квичење на свињите, бидејќи парламентот го легализираше правото на ...

Франција го озакони правото на кравите да мукаат

Нетпрес - 06.12.2023

Жителите на градовите кои ќе решат да бараат мир и тишина во буколичното француско село тешко дека отсега натаму ќе можат да ги тужат своите соседи за кукање на петлите, мукањето на кравите или квичењето на свињите, бидејќи парламентот го озакони ...

Францускиот парламент го легализираше правото на кравите да мукаат

Кумановски м. - 06.12.2023

Граѓаните кои ќе одлучат да бараат мир и тишина во буколичното француско село тешко дека отсега натаму ќе можат да ги тужат своите соседи за кукурикање на петли, мукање на крави или квичење на свињи, бидејќи парламентот го легализираше правото на ...

Франција го озакони правото на кравите да мукаат

365 - 06.12.2023

Жителите на градовите кои ќе решат да бараат мир и тишина во буколичното француско село тешко дека отсега натаму ќе можат да ги тужат своите соседи за кукање на петлите, мукањето на кравите или квичењето на свињите, бидејќи парламентот го озакони ...

Францускиот парламент со закон го поддржа правото на кравите да мукаат

Слободен Печат - 06.12.2023

Семејствата кои ќе решат да бараат мир и тишина во едно француско село тешко дека отсега натаму ќе можат да ги тужат своите соседи за кукурикањето на петлите, мукањето на кравите или квичењето на свињите , бидејќи парламентот го легализирал правото ...