TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за сабота (14.05.2022)

ТВ21 - 14.05.2022

Овен Имплементацијата на резервниот план ќе биде неопходна на овој ден, бидејќи можни се доцнења и доцнења. Внимание при ракување со пари. Партнерот ве остава во сомнеж, бидејќи цело време се однесува двосмислено.

Дневен хороскоп за петок (13.05.2022)

ТВ21 - 13.05.2022

Овен Ненадејните пречки на финансиско поле може да доведат до одложување на завршувањето на важната работа. Одложете ги ризичните инвестиции за подоцна. Многу внимателно бирајте зборови кога разговарате со партнерот, бидејќи постои голема ...

Дневен хороскоп за петок (13.05.2022)

4NEWS - 13.05.2022

Овен Ненадејните пречки на финансиско поле може да доведат до одложување на завршувањето на важната работа. Одложете ги ризичните инвестиции за подоцна. Многу внимателно бирајте зборови кога разговарате со партнерот, бидејќи постои голема ...

Дневен хороскоп за петок (13.05.2022)

Zoom - 13.05.2022

Овен Ненадејните пречки на финансиско поле може да доведат до одложување на завршувањето на важната работа. Одложете ги ризичните инвестиции за подоцна. Многу внимателно бирајте зборови кога разговарате со партнерот, бидејќи постои голема ...

Хороскоп за петок, 13 мај

Кумановски м. - 13.05.2022

Овен Ненадејните пречки на финансиско поле може да доведат до одложување на завршувањето на важната работа. Одложете ги ризичните инвестиции за подоцна. Многу внимателно бирајте зборови кога разговарате со партнерот, бидејќи постои голема ...

Дневен хороскоп за петок 13-ти: Еден знак ќе се заљуби на овој баксузен ден

Press24 - 13.05.2022

Овен Ненадејните пречки на финансиско поле може да доведат до одложување на завршувањето на важната работа. Одложете ги ризичните инвестиции за подоцна. Многу внимателно бирајте зборови кога разговарате со партнерот, бидејќи постои голема ...

Дневен хороскоп за сабота (14.05.2022)

4NEWS - 14.05.2022

Овен Имплементацијата на резервниот план ќе биде неопходна на овој ден, бидејќи можни се доцнења и доцнења. Внимание при ракување со пари. Партнерот ве остава во сомнеж, бидејќи цело време се однесува двосмислено.

Хороскоп за сабота, 14 мај

Кумановски м. - 14.05.2022

Овен Имплементацијата на резервниот план ќе биде неопходна на овој ден, бидејќи можни се доцнења и доцнења. Внимание при ракување со пари. Партнерот ве остава во сомнеж, бидејќи цело време се однесува двосмислено.