TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Слободен Печат - 14.08.2019

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ” бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица.

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

Фактор - 14.08.2019

На ден 15.08.2019г поради уличен дефект од ф-80мм на ул.Антонио Грубјешиќ 10,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 09:00ч до ...

Дефектот на ул. Усје е саниран

Фактор - 14.08.2019

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги информира граѓаните дека дефектот на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), дефектот е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 14:00ч ...

Без вода жителите од село Усје

МКД - 14.08.2019

Поради дефект денес вез вода ќе бидат жителите од село Усје. „Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект „ф-150мм“ на улица „1 Усје“ (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од село Усје.

Село Усје денеска без вода поради дефект

Слободен Печат - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на улица 1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од село Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09.05 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП ...

Село Усје денеска без вода

Скопје инфо - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. ...

Уличен дефект кај Усје

Фактор - 14.08.2019

Уличен дефект ф-150мм на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с. Усје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до ...

Дел од Општина Центар утре без вода

MTM - 02.09.2019

Дел од корисниците од булеварот „Партизански одреди“ и дел од улицата „Мито Хаџивасилев – Јасмин“ утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на улицата „Мито ...

Село Усје денеска без вода

Канал5 - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод ...

Делови од Шуто Оризари без вода

Слободен Печат - 12.08.2019

Прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од ЈП Водовод и канализација, е поради уличен дефек. Прекин во водоснабдување денеска од 18:20 часот до санирање на дефектот имаат корисниците од улиците „Гарибалди”, „Гвадалахара”, „Плачковица” и ...

Прекинато водоснабдување на повеќе улици

Фактор - 22.11.2019

На ден 22.11.2019г. поради уличен дефект од ф-80мм на ул.Константин Петковиќ бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Томас Минцер, Сава Михајлов, Христофор Жефаровиќ од 17:45 часот до санирање на ...

Уличниот дефект на улица Гарибалди 1 е саниран

Фактор - 12.08.2019

Уличниот дефект на улица Гарибалди 1 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 12.08.2019г. во 17:20 ...

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Press24 - 14.08.2019

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица.

Село Усје денеска без вода

Сител - 14.08.2019

– Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП ...

Без вода делови од Шуто Оризари

MTM - 12.08.2019

Прекин во водоснабдување денеска од 18:20 часот до санирање на дефектот имаат корисниците од улиците „Гарибалди“, „Гвадалахара“, „Плачковица“ и „Јури Розентал“ во општина Шуто Оризари. Прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од ЈП Водовод ...

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Курир - 14.08.2019

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица.

Село Усје денеска без вода

Либертас - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод ...

Без вода делови од Шуто Оризари

Канал5 - 12.08.2019

Прекин во водоснабдување денеска од 18:20 часот до санирање на дефектот имаат корисниците од улиците „Гарибалди", „Гвадалахара", „Плачковица" и „Јури Розентал" во општина Шуто Оризари. Прекинот на водоснабдувањето, како што информираат од ЈП Водовод ...

Дел од Општина Центар утре без вода

Вечер - 29.10.2019

Дел од корисниците од улиците „Никола Кљусев”, „Скопска” и „Осма ударна бригада” во Општина Центар утре од 9 часот ќе останат без вода за пиење. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради дефект на водоводна цевка со пречник од два цола на ...

Село Усје денеска без вода

4NEWS - 14.08.2019

– Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП ...

Поради дефект водоводната мрежа без вода село Усје

MakPress - 14.08.2019

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје. Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод ...