TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Даниловски: Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела!

Либертас - 08.04.2021

Ајде да расчистиме со дилемите! Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела! Во ниту една земја во светот во која се спроведува масовна вакцинација, на пример, Израел, САД, Обединетото ...

Даниловски: Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела!

Курир - 08.04.2021

Ајде да расчистиме со дилемите! Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела! Во ниту една земја во светот во која се спроведува масовна вакцинација, на пример, Израел, САД, Обединетото ...

Даниловски: Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела

Нетпрес - 08.04.2021

Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела, истакнува епидемиологот Драган Даниловски во својот нов фејсбук коментар. „Во ниту една земја во светот во која се спроведува масовна вакцинација, ...

Даниловски: Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела!

Centar - 08.04.2021

Ајде да расчистиме со дилемите! Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела! Во ниту една земја во светот во која се спроведува масовна вакцинација, на пример, Израел, САД, Обединетото ...

Даниловски: Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира

Press24 - 08.04.2021

Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела, вели епидемиологот Драган Даниловски во објава на Фејсбук. Појаснува дека ниту една држава во светот не прашува дали некој прележал ковид или не.

Даниловски: Нема причина да не се вакцинира лице кое прележало ковид

Фокус - 08.04.2021

Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела, порачува епидемиологот Драган Даниловски. „Во ниту една земја во светот во која се спроведува масовна вакцинација, на пример, Израел, САД, ...

Даниловски: Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела!

Република - 08.04.2021

Ајде да расчистиме со дилемите! Не постои причина лице кое прележало ковид да не се вакцинира, независно дали развило или не антитела! Во ниту една земја во светот во која се спроведува масовна вакцинација, на пример, Израел, САД, Обединетото ...