TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Роботи ќе ги заменат земјоделците во работата на нива, во Калифорнија почнаа тестирањата

Мета - 27.09.2021

Дали роботите со вештачка интелигенција би можеле во иднина да ги заменат земјоделците во нивната работа на нива? Ова прашање се поставува откако стартап-от Iron Ox од Силиконската долина во Калифорнија се пофали дека разработува технологија, со ...

Роботи ќе ги заменат земјоделците во работата на нива, во Калифорнија почнаа тестирањата

Иновативност - 27.09.2021

Дали роботите со вештачка интелигенција би можеле во иднина да ги заменат земјоделците во нивната работа на нива? Ова прашање се поставува откако стартап-от Iron Ox од Силиконската долина во Калифорнија се пофали дека разработува технологија, со ...

Револуционерни роботи-земјоделци во Калифорнија

Бриф - 27.09.2021

Роботите со вештачка интелигенција можат да се грижат за фармите поодржливо отколку традиционалното земјоделство. Ова, според новата компанија „Ајрон окс“ во Силиконската долина во САД. Извршниот директор Брендон Александар не може да биде обвинет ...

Револуционерни роботи-земјоделци во Калифорнија

Опсервер - 27.09.2021

– Роботите со вештачка интелигенција можат да се грижат за фармите поодржливо отколку традиционалното земјоделство. Ова, според новата компанија „Ајрон окс“ во Силиконската долина во САД. Извршниот директор Брендон Александар не може да биде обвинет ...

Револуционерни роботи-земјоделци во Калифорнија

OhridNews - 27.09.2021

Роботите со вештачка интелигенција можат да се грижат за фармите поодржливо отколку традиционалното земјоделство. Ова, според новата компанија „Ајрон окс“ во Силиконската долина во САД. Извршниот директор Брендон Александар не може да биде обвинет ...

Револуционерни роботи-земјоделци во Калифорнија

Frontline - 27.09.2021

Роботите со вештачка интелигенција можат да се грижат за фармите поодржливо отколку традиционалното земјоделство. Ова, според новата компанија „Ајрон окс“ во Силиконската долина во САД. Извршниот директор Брендон Александар не може да биде обвинет ...

Револуционерни роботи-земјоделци во Калифорнија

MakPress - 27.09.2021

Роботите со вештачка интелигенција можат да се грижат за фармите поодржливо отколку традиционалното земјоделство. Ова, според новата компанија „Ајрон окс“ во Силиконската долина во САД. Извршниот директор Брендон Александар не може да биде обвинет ...