TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Медиуми: ПСЖ се сели од „Паркот на принцовите“

Опсервер - 26.11.2022

– Претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, ја разгледува можноста актуелниот француски фудбалски првак да го напушти „Паркот на принцовите“, оценувајќи оти клубот заслужува подобар стадион, објави спортскиот весник Л’Екип.

Медиуми: ПСЖ се сели од „Паркот на принцовите“

OhridNews - 26.11.2022

Претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, ја разгледува можноста актуелниот француски фудбалски првак да го напушти „Паркот на принцовите“, оценувајќи оти клубот заслужува подобар стадион, објави спортскиот весник Л’Екип.

ПСЖ се сели од „Паркот на принцовите“

Независен - 26.11.2022

Претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, ја разгледува можноста актуелниот француски фудбалски првак да го напушти „Паркот на принцовите“, оценувајќи оти клубот заслужува подобар стадион, објави спортскиот весник Л’Екип.

Медиуми: ПСЖ се сели од „Паркот на принцовите“

Курир - 26.11.2022

Претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, ја разгледува можноста актуелниот француски фудбалски првак да го напушти „Паркот на принцовите“, оценувајќи оти клубот заслужува подобар стадион, објави спортскиот весник Л’Екип.

Медиуми: ПСЖ се сели од „Паркот на принцовите“

Во Центар - 26.11.2022

Претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, ја разгледува можноста актуелниот француски фудбалски првак да го напушти „Паркот на принцовите“, оценувајќи оти клубот заслужува подобар стадион, објави спортскиот весник Л’Екип.

Медиуми: ПСЖ се сели од „Паркот на принцовите“

MakPress - 27.11.2022

Претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, ја разгледува можноста актуелниот француски фудбалски првак да го напушти „Паркот на принцовите“, оценувајќи оти клубот заслужува подобар стадион, објави спортскиот весник Л’Екип.