TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левица: Македонското културно наследство препуштено на несоодветен кадар

24Инфо - 24.01.2023

Државниот завод за ревизија во својот годишен извештај констатира дека состојбата на културното наследство во земјата е повеќе од загрижувачка. Причините за оваа состојба се многубројни: недоволни вложувања од страна на државата, неефикасни и ...

Левица: На партиски кадри е препуштено македонското културно наследство

МКД - 24.01.2023

Државниот завод за ревизија во својот годишен извештај констатира дека состојбата на културното наследство во земјата е повеќе од загрижувачка. Причините за оваа состојба се многубројни: недоволни вложувања од страна на државата, неефикасни и ...

Левица: Македонското културно наследство препуштено на несоодветен кадар

MakPress - 24.01.2023

Државниот завод за ревизија во својот годишен извештај констатира дека состојбата на културното наследство во земјата е повеќе од загрижувачка. Причините за оваа состојба се многубројни: недоволни вложувања од страна на државата, неефикасни и ...

Mакедонското културно наследство е препуштено на партиски кадри, обвинува Левица

Република - 26.01.2023

Државниот завод за ревизија во својот годишен извештај констатира дека состојбата на културното наследство во земјата е повеќе од загрижувачка. Причините за оваа состојба се многубројни: недоволни вложувања од страна на државата, неефикасни и ...