TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Добро е да се знае: Дали треба да се чека моторот да загрее во место или да се тргне веднаш

Сител - 13.01.2018

Кога температурите ќе се спуштат под нулата, како деновиве во Македонија, често во утринските часови може да се слушне бучава од автомобили што работат во лер Експертите истакнуваат дека станува збор за стара навика од времето кога автомобилите имаа ...

Добро е да се знае: Дали треба да се чека моторот да загрее во место или да се тргне веднаш

Маркукуле - 13.01.2018

Кога температурите ќе се спуштат под нулата, како деновиве во Македонија, често во утринските часови може да се слушне бучава од автомобили што работат во лер Експертите истакнуваат дека станува збор за стара навика од времето кога автомобилите имаа ...

Дали треба да се чека моторот да загрее во место или да се тргне веднаш

Скопје24 - 13.01.2018

Кога температурите ќе се спуштат под нулата, како деновиве во Македонија, често во утринските часови може да се слушне бучава од автомобили што работат во лер Експертите истакнуваат дека станува збор за стара навика од времето кога автомобилите имаа ...

Дали треба да се чека моторот да загрее во место или да се тргне веднаш

Пулс24 - 13.01.2018

Кога температурите ќе се спуштат под нулата, како деновиве во Македонија, често во утринските часови може да се слушне бучава од автомобили што работат во лер Експертите истакнуваат дека станува збор за стара навика од времето кога автомобилите имаа ...

Корисен совет од автомобилските експерти: Дали треба да се чека моторот да загрее во место или да се тргне веднаш

БркајРабота - 14.01.2018

Кога температурите ќе паднат под нулата често во утринските часови може да се слушне бучава од автомобили што работат во лер. Експертите истакнуваат дека станува збор за стара навика од времето кога автомобилите имаа мотори со карбуратори.

Добро е да знаеме: Дали треба да се чека моторот да загрее во место или да се тргне веднаш

КадеВечер - 15.01.2018

Кога температурите ќе се спуштат под нулата, како деновиве во Македонија, често во утринските часови може да се слушне бучава од автомобили што работат во лер. Експертите истакнуваат дека станува збор за стара навика од времето кога автомобилите ...