TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога ќе помине кризата со коронавирусот , авиокомпаниите ќе воведат дополнителни процедури

Канал5 - 26.03.2020

По завршувањето на кризата со новиот коронавирус и кога авиокомпаниите ќе бидат целосно оперативни, патниците ќе се соочат со дополнителни мерки за хигиена, објави денеска Меѓународното здружение за воздушен сообраќај (ИАТА).

Коронавирусот ќе ги чини авиокомпаниите 252 милијарди долари

Денар - 25.03.2020

Авиокомпаниите во светот оваа година ќе изгубат 252 милијарди долари поради коронавирусот, процени денес нивното здружение IATA. „Кризата која ја тресе нашата индустрија е најголема досега“, изјави генералниот директор на Меѓународното здружение за ...

Корона вирусот ќе ги чини авиокомпаниите 252 милијарди долари

Независен - 25.03.2020

Илустрација Авиокомпаниите во светот оваа година ќе изгубат 252 милијарди долари поради коронавирусот, процени денеска нивното здружение IATA. „Кризата која ја тресе нашата индустрија е најголема досега“, изјави генералниот директор на Меѓународното ...

Коронавирусот ќе ги чини авиокомпаниите 252 милијарди долари

ММС - 25.03.2020

Авиокомпаниите во светот оваа година ќе изгубат 252 милијарди долари поради коронавирусот, процени денес нивното здружение IATA. „Кризата која ја тресе нашата индустрија е најголема досега“, изјави генералниот директор на Меѓународното здружение за ...