TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија: Северна Македонија повторно на „црвената ковид-листа“

Deutsche Welle - 14.01.2022

С. Македонија од 16.01. за Германија повторно е земја со висок ризик од Ковид-19. За патниците оттаму важи 10-дневен карантин, кој завршува со поднесување потврда за вакцинација, прележаност, или негативен тест Почнувајќи од 16.01.2022 година (00:00 ...

Германија ја стави Македонија на листата со области со висок ризик. Ова се новите правила за влез

Факултети - 14.01.2022

Македонија од недела, 16.1.2022 година, повторно ќе биде област со висок ризик за ковид-19, соопштија од германската амбасада во Скопје. - Сојузната влада, почнувајќи од 16.1.2022 година (00:00 ч.

Кој ќе влезе мора во карантин: Германија пак не стави во земји со висок ризик

PressingTV - 14.01.2022

Македонија од недела, 16.1.2022 година, повторно ќе биде област со висок ризик за ковид-19, соопштија од германската амбасада во Скопје. Сојузната влада, почнувајќи од 16.1.2022 година (00:00 ч.

Германија пак ја стави Македонија на „црвената ковид-листа

24Инфо - 14.01.2022

Почнувајќи од 16.01.2022 година (00:00 ч.), Северна Македонија е класифицирана како област со висок ризик на инфекција со Ковид-19, соопшти денеска Институтот Роберт Кох од Берлин. Затоа, сите патници мора да се регистрираат на порталот за влез на ...

Македонија повторно на црната ковид- листа на Германија

Курир - 14.01.2022

Германија ја стави Македонија на листата со области со висок ризик. Ова се новите правила за влез Македонија од недела, 16.1.2022 година, повторно ќе биде област со висок ризик за ковид-19, соопштија од германската амбасада во Скопје.

Германија ја стави Македонија на црната Ковид-листа

Денешен - 14.01.2022

Германија ја стави Македонија на листата со области со висок ризик. Македонија од недела, 16.1.2022 година, повторно ќе биде област со висок ризик за Ковид-19, соопштија од германската амбасада во Скопје.

Македонија повторно на црната ковид- листа на Германија

Press24 - 14.01.2022

Германија ја стави Македонија на листата со области со висок ризик. Ова се новите правила за влез Македонија од недела, 16.1.2022 година, повторно ќе биде област со висок ризик за ковид-19, соопштија од германската амбасада во Скопје.