TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентирана едицијата „Социологија на граѓанството – една француска триологија“

Опсервер - 31.01.2023

Постои простор Северна Македонија и Франција да соработуваат во потврдување на граѓанската свест преку образование или преку граѓанско партнерство, изјави денеска во Скопје францускиот амбасадор во земјава Сирил Бомгартнер на Трибината ...

Трибина „Граѓанственоста денес: Француски и македонски предизвици“

Бизнис Вести - 31.01.2023

„Граѓанственоста денес: Француски и македонски предизвици” е насловот на трибината што ќе се одржи денеска во Даут Пашин Амам во Скопје, а се организира по повод објавувањето на едицијата „Социологија на граѓанственоста – една француска триологија”, ...

Трибина „Граѓанственоста денес: Француски и македонски предизвици“

Опсервер - 31.01.2023

„Граѓанственоста денес: Француски и македонски предизвици“ е насловот на трибината што ќе се одржи денеска во Даут Пашин Амам во Скопје, а се организира по повод објавувањето на едицијата „Социологија на граѓанственоста – една француска триологија“, ...

Трибина „Граѓанственоста денес: Француски и македонски предизвици“

Независен - 31.01.2023

„Граѓанственоста денес: Француски и македонски предизвици“ е насловот на трибината што ќе се одржи денеска во Даут Пашин Амам во Скопје, а се организира по повод објавувањето на едицијата „Социологија на граѓанственоста – една француска триологија“, ...

Презентирана едицијата „Социологија на граѓанството – една француска триологија“

MakPress - 31.01.2023

Постои простор Македонија и Франција да соработуваат во потврдување на граѓанската свест преку образование или преку граѓанско партнерство, изјави денеска во Скопје францускиот амбасадор во земјава Сирил Бомгартнер на Трибината „Граѓанственоста ...