TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јапонската амбасада повторно донира опрема: Обновено гинеколошкото одделение во Кочани

Слободен Печат - 24.11.2022

Амбасадорот на Јапонија, Савада Хиронори денеска ја посети Општата болница со проширена дејност во Кочани, за чиешто гинеколошко одделение е донирана опрема вредна близу 48 илјади евра, како дел од јапонската GGP-програма на мали грантови за основни ...

Јапонскиот амбасадор во посета на РЕК Битола

Тера - 22.11.2022

Амбасадорот на Јапонија Хиронори Савада заедно со сопругата и советникот за економски развој денес беше во посета на РЕК Битола, информираат од ЕСМ. На средбата со раководниот тим на подружницата и директорот Пеце Матевски, се разговараше за ...

Јапонската амбасада донираше опрема за гинеколошкото одделение во Општата болница во Кочани

MakPress - 24.11.2022

Амбасадорот на Јапонија, Савада Хиронори денеска ја посети Општата болница со проширена дејност во Кочани, за чиешто гинеколошко одделение е донирана опрема вредна близу 48 илјади евра, како дел од јапонската GGP-програма на мали грантови за основни ...