TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Секс скандал го тресе регионот: Босански политичар се најде на страница за возрасни

Press24 - 09.11.2019

Политичар од БиХ, Аган Буниќ се најде во центарот на секс скандал кој одекна ширум регионот. Имено, наводните порно видеа на поранешниот претседател на Општина Бучим и актуелниот претседател на Собранието на кантонот Уна-Сана се најде на страницата ...

Скандал го тресе регионот: Босански политичар се најде на страница за возрасни

Курир - 09.11.2019

Политичар од БиХ, Аган Буниќ се најде во центарот на секс скандал кој одекна ширум регионот. Имено, наводните порно видеа на поранешниот претседател на Општина Бучим и актуелниот претседател на Собранието на кантонот Уна-Сана се најде на страницата ...