TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сметките на „Актор“ блокирани, забавена работата на автопатот Демир Капија - Смоквица

24 Вести - 02.04.2014

Работата на автопатот Демир Капија - Смоквица е забавена. Единствено се работи на тунелите пред Демир Капија, а сета останата работа е прекината. Сметките на компанијата „Актор“ им се замрзнати, а ...

Случај ‘Актор’, блокирани сметките на компанијата

Алсат-М - 02.04.2014

Блокирани се сметките на грчката компанија Актор која работи на автопатот Демир Капија – Смоквица, објави интернет порталот НОВА. Извори на порталот од подружницата на „Актор“ тврделе дека сметките ...

Стопирана изградбата на автопатот Демир Капија – Смоквица

А1 On - 02.04.2014

По аферата со исплата на парите за случајот „Актор“ темпото на градежните работи околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија – Смоквица е значајно намалено, јави Телма .

„НОВА“: Сметките на „Актор“ блокирани, работниците пуштени дома

Фактор - 02.04.2014

Работата на автопатот Демир Капија – Смоквица е речиси блокирана, објави веб порталот „ НОВА “. Извори на порталот во подружницата на „Актор“ тврдат дека сметките им биле замрзнати и голем дел од ...

Блокирани сметките на Актор, Европската комисија ги повика властите на истрага

Нова ТВ - 02.04.2014

Работата на автопатот Демир – Капија Смоквица е речиси блокирана. Единствено се работи на тунелите пред Демир Капија, а сета останата работа е прекината.

Блокирани сметките на Актор, Европската комисија бара истрага од властите

Либертас - 02.04.2014

Работата на автопатот Демир – Капија Смоквица е речиси блокирана. Единствено се работи на тунелите пред Демир Капија, а сета останата работа е прекината, објави порталот НОВА .

Истрага или ?- „Актор“ ја запре изградбата на автопатот Демир Капија – Смоквица

Локално - 02.04.2014

По аферата со исплата на парите за случајот „Актор“, стопирани се градежните работи околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија – Смоквица, јави „Телма“.

Замреа работите на изградбата на делницата Демир Капија - Смоквица!

Телма - 01.04.2014

Забавено темпо во извршување на градежните работи околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија - Смоквица по аферата со исплата на парите за случајот „Актор“.

СЛУЧАЈ „АКТОР“: Демир Капија – Смоквица не се гради, тврди ТВ Телма

Фактор - 01.04.2014

Забавено e темпoто на извршување на градежните работи околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија – Смоквица по аферата со исплата на парите за случајот „Актор“, објави телевизија Телма.

„Актор“ ја запре изградбата на автопатот Демир Капија - Смоквица

+инфо - 01.04.2014

По аферата со исплата на парите за случајот „Актор“, стопирани се градежните работи околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија - Смоквица, јави „Телма“.

По објавувањето на аферата Актор, замреа работите на изградбата на делницата Демир Капија- Смоквица!

Бриф - 01.04.2014

Замреа работите околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија – Смоквица по аферата со исплата на парите за случајот „Актор“, објави Телма. Вообичаената раздвиженост од луѓе и машини, кои ...

Замре работата на изградбата на делницата Демир Капија - Смоквица

Sky - 01.04.2014

Забавено темпо во извршување на градежните работи околу изградбата на делницата од автопатот Демир Капија - Смоквица по аферата со исплата на парите за случајот „Актор“.