TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари

Опсервер - 15.03.2019

Општина Дебар, во текот на минатата година од издавање под концесии на простор и искористување на минерали, со кои располага општината, инкасирала 2.651.000 денари. Најголем износ во буџетската каса се слеале од фабриката „Кнауф“ за концесија за ...

Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари

А1 On - 15.03.2019

Општина Дебар, во текот на минатата година од издавање под концесии на простор и искористување на минерали, со кои располага општината, инкасирала 2.651.000 денари. Најголем износ во буџетската каса се слеале од фабриката „Кнауф“ за концесија за ...

Во касата на општина Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари

Сител - 15.03.2019

Општина Дебар, во текот на минатата година од издавање под концесии на простор и искористување на минерали, со кои располага општината, инкасирала 2.651.000 денари. Најголем износ во буџетската каса се слеале од фабриката „Кнауф“ за концесија за ...

Во касата на Дебар на име концесии лани се слеале над 2,6 милиони денари

Вечер - 15.03.2019

Општина Дебар, во текот на минатата година од издавање под концесии на простор и искористување на минерали, со кои располага општината, инкасирала 2.651.000 денари. Најголем износ во буџетската каса се слеале од фабриката “Кнауф” за концесија за ...