TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Топланата Скопје Север продадена за 350 илјади евра

МКД - 27.02.2024

Пакетот од 77.414 обични акции (99,98 од основната главнина) на топланата Скопје Север се продадени за 350 илјади евра. Постигнатата цена на вчерашната берзанска блок трансакција беше 278 денари за акција или во вкупен износ од 21.521.092 денари.

ЗА КОЛКУ ПАРИ СЕ ПРОДАДЕ ТОПЛАНАТА „СКОПЈЕ СЕВЕР“? Новиот сопственик „искешира“ голема сума

Фактор - 27.02.2024

Пакетот од 77.414 обични акции на топланата „Скопје Север“ беше продаден во трет обид за близу 350 илјади евра, или 21.521.092 денари . Овие акции всушност претставуваат 99,98 проценти од основната главнина на друштвото.

ТРЕТИОТ ОБИД УСПЕШЕН – Новиот сопственик плати 350 илјади евра за топланата „Скопје Север“

Пари - 26.02.2024

Од понуденото „сѐ или ништо“, излезе – сѐ. За речиси 350 илјади евра е продаден пакетот од 77.414 обични акции на топланата „Скопје Север“, кои претставуваат 99,98 проценти од основната главнина на друштвото.

За 350 илјади евра продадена топланата Скопје Север

Сител - 26.02.2024

Продадената топланата Скопје Север. По принципот се или ништо, на лицитацијата инвестоторот за скоро 100% од топланата платил 350 илјади евра. Кој е купувачот, ќе се знае наредните денови, откако ќе се уплатат парите, информираат од берза.

Продадена топланата „Скопје – Север“ за 350 илјади евра

Вечер Прес - 26.02.2024

ПОНЕДЕЛНИЧКА ТРЕТА СРЕЌА Акциите на Топланата „Скопје Север“ денеска се продадени во блок трансакција на Македонската берза. Продавачот Топлификација АД Скопје во стечај, понуди за продажба пакет од 77.414 обични акции издадени од топланата „Скопје ...

Се продаде топланата „Скопје Север“ за 350.000 евра откако никој не ја купи за 605 илјади

А1 On - 27.02.2024

Се продаде топланата „Скопје Север“ во третиот обид за една година откако претпријатието „Топлификација АД Скопје“ отиде во стечај. Сумата од речиси 350.000 евра или 21.521.092 денари што претставуае 99,98 проценти од основната главнина на друштвото ...