TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈП Паркови и зеленило: Интензивно се уредува кејот на Вардар

Канал5 - 05.08.2022

Екипите на ЈП Паркови и зеленило деновиве вршат интензивни активности на уредување на вегетацијата на кејот на реката Вардар во кординација со Град Скопје и другите јавни претпријатија. Уредувањето започна на потег од Железниот мост, долж десното ...

ФОТО: ЈП Улици и патишта со другите јавни претпријатија го уредуваат и санираат кејот на реката Вардар

Курир - 05.08.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта со започнувањето на проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река Вардар ги завршија активностите за отстранување на нефункционалните и стари патеки на потегот од мостот Мајка Тереза до ...

ЈП Улици и патишта со другите јавни претпријатија го уредуваат и санираат кејот на Вардар

Канал5 - 05.08.2022

На овој потег, постојните патеки се со должина од 750 метри и широчина од 3 метри и по завршувањето на овие градежни активности, екипите ќе реализираат активности целосна обнова и продолжување на постојните патеки.

Улици и патишта со другите ЈП го уредуваат Кејот на реката Вардар

24Инфо - 05.08.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта со започнувањето на проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река Вардар ги завршија активностите за отстранување на нефункционалните и стари патеки на потегот од мостот Мајка Тереза до ...

Продолжува санирањето и уредувањето на кејот на Вардар

Вечер Прес - 05.08.2022

Екипите на јавното претпријатие „ Улици и патишта“ ги отстранија оштетените плочи од старите и нефункционални патеки на потегот од мостот „Мајка Тереза“ до „Железничкиот мост“, во рамките на проектот за целосна реконструкција на левата страна на ...

ЈП Улици и патишта со другите јавни претпријатија го уредуваат и санираат кејот на реката Вардар

Опсервер - 05.08.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта со започнувањето на проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река Вардар ги завршија активностите за отстранување на нефункционалните и стари патеки на потегот од мостот Мајка Тереза до ...

ЈП Улици и патишта со другите јавни претпријатија го уредуваат и санираат кејот на реката Вардар

Скопје инфо - 05.08.2022

Екипите на ЈП Улици и патишта со започнувањето на проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река Вардар ги завршија активностите за отстранување на нефункционалните и стари патеки на потегот од мостот Мајка Тереза до ...

Се санира кејот на Вардар

Република - 05.08.2022

ЈП Улици и патишта со другите јавни претпријатија го уредуваат и санираат кејот на реката Вардар. Како што известуваат оттаму, екипите на ЈП Улици и патишта со започнувањето на проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река ...

ЈП „Паркови и зеленило“: Интензивно уредување на кејот на Вардар

Макфакс - 05.08.2022

Екипите на ЈП Паркови и зеленило деновиве вршат интензивни активности на уредување на вегетацијата на кејот на реката Вардар во кординација со Град Скопје и другите јавни претпријатија. Уредувањето започна на потег од Железниот мост, долж десното ...

ЈП „Паркови и зеленило“: Интензивно уредување на кејот на Вардар

MTM - 05.08.2022

Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ деновиве вршат интензивни активности на уредување на вегетацијата на кејот на реката Вардар во координација со Град Скопје и другите јавни претпријатија.

Се санира кејот на Вардар

Lider - 05.08.2022

ЈП Улици и патишта со другите јавни претпријатија го уредуваат и санираат кејот на реката Вардар. Како што известуваат оттаму, екипите на ЈП Улици и патишта со започнувањето на проектот за целосна реконструкција на левата страна на кејот на река ...

Се уредува кејот на Вардар

Н.Македонија - 06.08.2022

Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ деновиве вршат активности на уредување на вегетацијата на кејот на реката Вардар, во координација со Град Скопје и другите јавни претпријатија. Уредувањето започна на потегот од Железниот мост, по должината на ...