TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тешко пореметување: Потрошил куп пари за да изгледа како вонземјанин (ФОТО)

Фактор - 24.09.2020

Лекари, не правете му услуга! Екстремен обожавател на модификации на телото, вели дека е само на 16% од неговиот проект „Црниот вонземјанин“. Французинот Ентони Лофредо мораше да отпатува за Барселона за да претрпи модификации што се нелегални во ...

Потрошил илјадници евра за да изгледа како ,,алиен”,вели дека не е готов(ВИДЕО)

Канал5 - 23.09.2020

Екстремниот љубител на модификации на телото вели дека е само на 16% од неговиот проект Black Alien. Французинот Ентони Лофредо морал да отпатува за Барселона за да претрпи модификации што се нелегални во Франција.

Потрошил цело богатство за да изгледа како вонземјанин, кога ќе го видите нема да ви биде добро (ФОТО)

Курир - 24.09.2020

Екстремен обожавател на модификации на телото, вели дека е само на 16% од неговиот проект „Црниот вонземјанин“. Французинот Ентони Лофредо мораше да отпатува за Барселона за да претрпи модификации што се нелегални во Франција.

Потрошил едно чудо пари за изгледа како „alien“, а вели дека е на само 16 проценти (ФОТО+ВИДЕО)

+инфо - 23.09.2020

Французинот Ентони Лофредо мораше да отпатува во Барселона за да му бидат извршени модификациите кои се нелегални во Франција. Екстремниот љубител на телесни модификации вели дека е на само 16 проценти од својот проект „Black Alien“.