TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

БЕСПЛАТЕН ЏОИНТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА: Вашингтон започнува кампања за зајакнување на имунизацијата на коронавирус

Кумановски м. - 11.06.2021

За луѓе постари од 21 година, продавниците со канабис ќе обезбедат еден џоинт кога ќе ја примат првата или втората доза на вакцината. Возрасните граѓани ќе добијат бесплатна заедничка марихуана кога ќе ја примат вакцината.

Вашингтон со бесплатен „џоинт“ ќе ги мотивира граѓаните да се вакцинираат

Lider - 11.06.2021

За луѓе постари од 21 година, продавниците со канабис ќе обезбедат еден џоинт кога ќе ја примат првата или втората доза на вакцината. Возрасните граѓани ќе добијат бесплатна заедничка марихуана кога ќе ја примат вакцината.

Бесплатен џоинт за вакцина

Оff.net - 10.06.2021

Вашингтон покрена акција за давање бесплатен џоинт на секој возрасен кој ќе се вакцинира. Може да се одбере и пиво. А наши луѓе ќе се тркалаат по Врања и Белгради заради неспособната клика, опиена од сопствените лаги и надувана од фалбите на своите ...

ВАКЦИНА, ПА ЏОИНТ: Невообичаена „награда“ за имунизација во Вашингтон

Локално - 10.06.2021

Како поттик за имунизација против коронавирус, Вашингтон ќе им обезбеди на возрасните бесплатен џоинт, откако ќе примат вакцина. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт за вакцина“ ќе стапи на сила ...

Во Вашингтон акција: Прими вакцина, добиј џоинт

Канал5 - 09.06.2021

Бесплатен џоинт марихуана ќе добијат возрасните во Вашингтон откако ќе се вакцнираат против коронавирусот. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт-за-вакцина" стапува во сила веднаш и ќе трае до 12 јули, ...

Им делеа оружје, а сега и бесплатна марихуана за оние кои ќе се вакцинираат во Вашингтон

Тера - 09.06.2021

По се изгледа нема граници за тоа како да се мотивираат луѓето да се вакцинираат за заштита од ковид-19. Еден од бизарните примери за тоа доаѓа од САД. Бесплатен џоинт марихуана ќе добијат возрасните во Вашингтон откако ќе се вакцнираат против ...

Во Вашингтон акција: Прими вакцина, добиј џоинт

Вечер Прес - 09.06.2021

Бесплатен џоинт марихуана ќе добијат возрасните во Вашингтон откако ќе се вакцнираат против коронавирусот. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт-за-вакцина“ стапува во сила веднаш и ќе трае до 12 јули, ...