TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мизо: Извозот во јули достигна 100 милиони евра

Курир - 15.08.2014

Германската компанија „Техникал текстил“ , која својата инвестиција ја најави пред неколку месеци, своето производство ќе го зпаочне во мај идната годинa а се очекува во почетокот на идната недела да ...

Мизо: Извозот во јули достигна 100 милиони евра

Денешен - 15.08.2014

Германската компанија „Техникал текстил“ , која својата инвестиција ја најави пред неколку месеци, своето производство ќе го зпаочне во мај идната годинa а се очекува во почетокот на идната недела да ...

Кои се странските компании кои наскоро ќе започнат со работа во Македонија?

Нетпрес - 15.08.2014

Паралелно со инвестирањето на компанијата „Техникал текстајлс“ во моментов во посета на Македонија е и сопственикот на италијанската компанија „Дијатек“ кој исто така ќе одлучи која ќе биде ...